Gekleurd beton

11Bent u op zoek naar een passende oplossing voor uw project? ABC Beton levert gekleurd beton in alle soorten en maten. Heeft u een bouwproject wat verschillende kleuren beton vereist? ABC Beton helpt u bij het kiezen van een correcte kleurensamenstelling en zorgt ervoor dat uw (huis)stijl goed tot zijn recht komt.

Specialist in gekleurd beton

ABC Beton heeft keer op keer bewezen de marktleider te zijn in gekleurd beton. U kunt kijken naar onze vorige projecten waar u een beeld kunt krijgen van de mogelijkheden van ABC Beton. Klanten krijgen altijd een professioneel afgewerkt eindproduct en zijn uitermate tevreden.Het gekleurde beton wordt met ijzerpigment kleurstoffen op kleur gebracht.

Gepolijst beton

ijmuiden2

U kunt ook bij ABC Beton terecht voor gepolijst beton. Gepolijst beton is zeker een trend van de afgelopen 30 jaar. ABC Beton gaat bijzonder delicaat om met de materialen en zorgt hiervoor voor een uitzonderlijke afwerking, dit is bevorderlijk voor de reflectie van het beton en zorgt er ook voor dat het gepolijste beton niet snel zal slijten. Door het toevoegen van verschillende granulaten kunnen we naar wens van de klant een mengsel samenstellen wat door middel van monsters zal worden overlegt.

Toepassingen voor gepolijst beton

Gepolijst beton kan geleverd worden in verschillende soorten en maten. Denkt u bijvoorbeeld aan straatmeubilair voor bij uw kantoorpand. Een fontein de mogelijkheden zijn oneindig. Ook voor de woning en utiliteitsbouw leveren wij gepolijsten en of gekleurden prefab betonelementen.

Kunt u op de site niet vinden wat u zoekt?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een idee in uw hoofd heeft, en u kunt op deze website niet vinden of wij u daarbij kunnen assisteren. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen via onderstaande alinea. ABC Beton zal altijd voor een passende oplossing zorgen of u in contact brengen met de correcte partij.

Wilt u meer informatie?

Mocht u meer informatie willen of een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan adviseren wij u om contact met ons op te nemen middels het contactformulier. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ons te bellen op (055) 543 18 47.