ABC Beton produceert betonnen keerwanden in alle soorten en maten. We leveren een constante kwaliteit en maken gebruik van beton van hoge sterkte. Hierdoor kunnen we gerust zeggen dat we de meest hoogwaardige keerwanden produceren in de markt.

Keerwanden beton

keerwand1Het is zeer belangrijk dat u kiest voor een goede toepassing van de keerwanden. De keerwanden van ABC Beton worden onder andere gebruikt als grondkering, het compenseren van een verschil in hoogte of het voorzien in een permanente of tijdelijke opslagruimte.

Keerwanden specialist

Bij ABC Beton is er voor elke denkbare situatie een bijpassende betonnen keerwand. U kunt kiezen uit vele uiteenlopende soorten en maten, en ook verschillende klassen voor verschillende belastingen. Verder kunt u ook kiezen voor uw eigen stijl, want ABC Beton zorgt er ook voor dat uw gewenste kleur en patroon goed tot zijn recht komen.

keerwand4Bent u benieuwd naar wat ABC Beton voor u kan betekenen op het gebied van betonnen keerwanden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. ABC Beton zorgt voor een voorspoedige samenwerking. Ook wanneer u aanvullende informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen. Klik hier voor het contactformulier.

ABC Beton streeft naar een mooie afwerking en laat dit ook keer op keer weer blijken in vorige projecten. ABC Beton heeft jarenlange ervaring in het leveren van onder andere keerwanden van beton, maar ook in Park en straatmeubilair of functioneel beton.

Heeft u speciale wensen? U kunt voor al uw vragen omtrent betonnen meubilair terecht bij ABC Beton. Als u niet direct iets op de site kunt vinden kunt u vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen. We zullen ons uiterste best doen om voor u een passende oplossing te vinden.

Heeft u liever telefonisch contact?

U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen. Belt u hiervoor (055) 543 18 47. ABC Beton zal samen met u tot een passende oplossing komen.